Нов тренд – маникир со жица

На профилите на Инстаграм почна да се појавува нов тренд на маникир каде се употребува жица.

Жицата служи за давање облик на ноктите или пак, со неа можете да направите најразлични форми и да ги залепите врз ноктот со специјален лепак. На крај треба да нанесете top coat за совршен изглед.

Оставаме на Вас да ја развиете Вашата фантазија, а ние Ви нудиме неколку идеи:

SLIKA-2

SLIKA-3

SLIKA-4

SLIKA-5

SLIKA-6

 

Е.С.

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.