Промоција на книга посветена на дамите

Повелете на концертна промоција на „Книга подарок за посебна ДАМА како тебе“, еден од најубавите подароци за секоја жена – мајка, сестра, ќерка, љубена, сопруга. Секоја жена заслужува да ја добие оваа мала книга на подарок. Мала, а толку голема. Исто како и женското срце. Мала по обем, но голема со зборови што значат љубов, големина, сила, посебност, убавина, кои ги поседува секоја жена.
Дојдете да уживате во прекрасните реченици посветени на жената, како и во одличниот настап на Јасмин Лопез и песните што ќе ги изведе.

Каде?

Во Public Room Скопје

Кога?

-28 Март 2017

-Со почеток во 20:00часот

SLIKA-2

Издавачка куќа „Антолог“ Скопје

*Книгата може да се купи во Книжевен Центар Антолог: ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок. 1

02/3201-007,

Космо Тинекс Скопје, Куманово

или може да се купи onlineна antolog.mk или на kupikniga.mkknigadodoma.mk

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.