Нов тренд – нафтена дамка на усните?

Модните блогерки и корисничките на Instagram не престануваат да изненадуваат со својата креативност. До сега видовме најразлични трендови за боење на усните, а сега Ви претставуваме уште еден најнов тренд „нафтена дамка“.

Изгледа доста екстравагантно. Овој изглед можете да го постигнете со мешање на металик сина, виолетова и сива боја на кармин. Основата треба да биде темна, односно  црна, а во средината измешајте ги боите. Но, секако дека можете да употребите и други бои. Оставаме на Вашата имагинација и креативност.

Погледнете неколку предлози:

3

4

7

8

 

 

Е.С.

 

photo1/ dailymail.co.uk

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.