Саем на книга2017 (каталог – „Антолог“)

Погледнете го на овој линк богатиот каталог на издавачката куќа „Антолог“, на саемот за книги 2017 година, кој започна денес, 04.04 и ќе трае до 10.04.2017.

Посетете ги штандовите на Антолог и одберете си книги по ваш вкус, разгледајте ги сите интересни понуди и промоции, попусти..

Антолог годинава одбележува 18 години од основањето, со над 100 нови наслови, нов  визуелен идентитет, оригинална серија аксесоари и со најголеми попусти во досегашното постоење. Под слоганот „18 години испишуваме радости“, „Антолог“ предвидува целогодишна прослава на квалитетната литература.

2

Под новото лого ќе биде претставена и цела серија производи за уживање во читањето и во миговите поминати со книга: обични и магнетни разделници, нотеси, шолји, торбички, подлошки за чаши, беџови.

Посетете го саемот на книги 2017, посетете ги Антолог!

3

Fb/Книжевен центар АНТОЛОГ

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.