My Gala Life – Топ 5 подароци во Април

Шопинг-помошник за интересни подароци за женскиот пол:

 

  • Книга подарок за посебна дама како тебе-Издавачка куќа АнтологKNIGA-PODAROK
  • SENSILIS®FACE CARE дневна крема SPF 15 со UVA и UVB заштита од Галафарм

DNEVNA-KREMA-LICE

  • За нега на коса, кожа и нокти: Sensilis® Бадемово, Маслиново и Кокосово масло, од Галафарм

BADEM

KOKOS MASLINKA

  • За нега на усни-Sensilis® Lip Care стикови и масти за усни, од Галафарм

STIKOVI

  • SILK®колекција за депилација

SILK

 

*Производите за нега од Галафарм може да ги побарате во поголемите аптеки и маркети.

*Книга подарок за посебна дама како тебе – на саем на книга 2017 04-10 Април – издавачка куќа „Антолог“;

во Книжевен центар „Антолог“ ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 локaл 1, Космо Тинекс Скопје, Куманово

или да ја купите online на: antolog.mk, kupikniga.mk, knigadodoma.mk.

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.