Bookstar17: Промоција на книгата „Диссомнии“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ    Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо

Read more