My Gala Life – Топ 5 подароци во Април

Шопинг-помошник за интересни подароци за женскиот пол:   Книга подарок за посебна дама како тебе-Издавачка куќа Антолог SENSILIS®FACE CARE дневна крема SPF 15

Read more

Привлечни и средени нозе за пролетното сонце

Сезоната на високи температури само што не почнала. Тоа овозможува носење на кратки фустани и панталони, односно изложување на нозете

Read more