ГАЛАПРО® раствор за инхалација и инхалатор

Прополисот е смолеста супстанца која содржи различни видови на смоли, восоци, етерни масла, полен и други органски соединенија. Оваа супстанција има докажано имуностимулативни дејствија. На

Read more

Рибино масло – природен имуностимулатор

Рибиното масло е природен извор на витамините А и Д, како и на есенцијални незаситени масни киселини. Овие активни состојки

Read more