Make up дрогериски новитети 2дел

2.Catrice Оваа пролет, една од најпопуларните дрогериски козметички компании Catrice , лансираше нова лимитирана линја која во себе содржи прекрасна

Read more

Make up дрогериски новитети – 1дел

Промената на одредена сезона значи и воведување на нови производи на пазарот. Кога станува збор за декоративната и препаративната козметика,

Read more

My Gala Life – Топ 5 подароци во Април

Шопинг-помошник за интересни подароци за женскиот пол:   Книга подарок за посебна дама како тебе-Издавачка куќа Антолог SENSILIS®FACE CARE дневна крема SPF 15

Read more

Грешки при шминкањето кога некаде доцните

Веќе доцните, а сеуште не сте се нашминкале… Во ваков случај, сигурно заборавате на некои важни чекори во процесот. Доколку

Read more