My Gala Life – Топ 5 подароци во Април

Шопинг-помошник за интересни подароци за женскиот пол:   Книга подарок за посебна дама како тебе-Издавачка куќа Антолог SENSILIS®FACE CARE дневна крема SPF 15

Read more

Доволна количина за нанесување на козметиката

ДАЛИ ЗНАЕТЕ КОЈА Е СООДВЕТНАТА КОЛИЧИНА ЗА НАНЕСУВАЊЕ НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ? Дали некогаш сте се запрашале дали постои соодветна количина

Read more