Направи сам: Природна мицерална вода

Откако се појави на пазарот, мицеларната вода стана се побарана и „популарна“. Мицеларната вода е безбојна течност, на база на

Read more

2 во 1: Smoothie и маска за лице од лубеница

Ова е период на вкусните и сочни лубеници кои можат да Ве разладат во топлите летни денови. Освен многубројните благодети

Read more

Рецензија: Маска за масна кожа на лице

Sebo Vegetal е колекција наменета за нега на масна кожа на лице. Во себе содржи Бајкаласка прав односно пудра, која

Read more

Марија: Пролетна хидратизација на кожата

Пролетна хидратизација на кожата на лицето Пролетта е период од годината кога временските  прометите кои ги носи со себе, предизвикуваат

Read more