За дамите – совршен подарок за празниците!

Изненадете ја Вашата пријателка, мајка, тетка, баба, сестра, сакана со прекрасните производи од Sensilis Face Care колекцијата за нега на

Read more

Со каква вода треба да се мие лицето во зима?

Честопати се случува лицето набрзина да го измиеме додека сме под тушот и се тушираме, притоа не дозволувајќи му соодветна

Read more

Јаглен – сојузник на Вашата убавина

Иако јагленот обично е резервиран за приготвување скара, тој е и сојузник за убавината. Трикот е во користење на активен јаглен.

Read more