МАЛ ВОДИЧ ПРИ ИЗБОР НА ТУРПИЈА ЗА НОКТИ

Турпијата е незаменлив прибор за кратење и обликување на ноктите, кој што апсолутно секоја жена ја поседува. Поради преголемата понуда

Read more

Нега на нокти по отстранување на надоградба

Сите оние кои досега барем еднаш ставиле надградба на ноктите, знаат дека по отстранувањето на надградбата, природните нокти се слаби

Read more

Промо-листа од Галафарм: Sensilis масла

Sensilis® Невеново масло – Ефикасно за сите типови на кожа – Содржи биофлавоноиди кои имаат заштитна функција и спречуваат предвремено стареење

Read more

Нега на нокти и работното место

Доколку работите во градинарство, грнчарство, ѕидарство, фризерство, пекарство, хигиеничарство и слично, морате повеќе да внимавате, затоа што водата, песокот, глината

Read more