Направи сам: Природна мицерална вода

Откако се појави на пазарот, мицеларната вода стана се побарана и „популарна“. Мицеларната вода е безбојна течност, на база на

Read more

Направи сам-Антипреспирант, на природен начин

Антиперспирантите содржат најразлични хемикалии со цел да го спречат потењето. Поради тоа што тие содржат алуминиум, не се препорачани од

Read more