Болка во мускулите? Настинка?

Ви ја препорачуваме Реумагал® маст, која поседува вазодилататорно, благо анестетично, аналгетско, антисептично, експекторантно и антиинфламаторно  дејство. Реумагал® маста нанесена на болното место на кожата има

Read more

Реумагал за ослободување од болка – акција

Реумагал колекција од Галафарм, против: – Ревматски заболувања – Болки во мускулите – Настинка и воспаление на горните дишни патишта НА

Read more