Рецензија: Маска за масна кожа на лице

Sebo Vegetal е колекција наменета за нега на масна кожа на лице. Во себе содржи Бајкаласка прав односно пудра, која

Read more

Марија: Пролетна хидратизација на кожата

Пролетна хидратизација на кожата на лицето Пролетта е период од годината кога временските  прометите кои ги носи со себе, предизвикуваат

Read more

Марија: Doctor’s antiacne линија за лице

Неодамна, во мојата колекција на козметички производи пристигнаа новитети на брендот Doctor’s, за што може да го погледнете целосниот „haul“ пост,

Read more