Како да ги извадите светките од кожата?

Доколку сакате да имате спектакуларен изглед на престојната забава, би требало да знаете како да ги извадите светките од кожата

Read more

Неколку добри трикови за нанесување на кармин

*Чувајте го карминот во фрижидер за да ја зачувате неговата свежина, особено на високи температури. *При нанесување, употребувајте четкичка за

Read more