Четири грешки при ставање вештачки трепки

При желбата да изгледате што поубаво честопати посегнувате по вештачките трепки. Навистина тие даваат погламурозен изглед, но треба да внимавате

Read more

Грешки при шминкањето кога некаде доцните

Веќе доцните, а сеуште не сте се нашминкале… Во ваков случај, сигурно заборавате на некои важни чекори во процесот. Доколку

Read more

За дамите – совршен подарок за празниците!

Изненадете ја Вашата пријателка, мајка, тетка, баба, сестра, сакана со прекрасните производи од Sensilis Face Care колекцијата за нега на

Read more