Лесно отстранување на водоотпорната маскара

Колку пати до сега сте ја отстраниле водоотпорната маскара, притоа вадејќи и неколку трепки? Водоотпорната маскара е одличен избор, особено

Read more

Како да ги извадите светките од кожата?

Доколку сакате да имате спектакуларен изглед на престојната забава, би требало да знаете како да ги извадите светките од кожата

Read more

Make up дрогериски новитети – 1дел

Промената на одредена сезона значи и воведување на нови производи на пазарот. Кога станува збор за декоративната и препаративната козметика,

Read more