Фестивал на европска литература BookStar2018

„Антолог“ ја најавува добитничката на наградата „BookStar“ 2018 ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА

Read more

Bookstar17: Промоција на книгата „Диссомнии“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ    Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо

Read more